Commissies en koorleden

Ons koor bestaat uit een gemixte groep van ambitieuze leden tussen de 15 en 30 jaar. The Nightingale Choir is misschien klein, maar onze muziek laat dat niet blijken!
We zingen uitdagende stukken, repeteren serieus en hebben tussendoor ook nog veel plezier!

JMEK190414KECXgroup1

Het koorbestuur


Bestuursleden
Voorzitter: Nynke 
Secretaris: Iris Pe.

Penningmeester: Kevin

Omschrijving
Onze missie is om het koor te laten groeien, een mooi repertoire neer te zetten en onze liefde voor muziek te delen. Hier gaan we met z’n allen voor!

“Daar kan ik als voorzitter alleen maar trots op zijn en
ik ben benieuwd wat ons te wachten staat
!” – Nynke, voorzitter the Nightingale Choir.

Commissies


1. Repertoirecommissie – ‘Musicie’

Leden
Commissiehoofd: Niek 
Commissieleden: Nynke & Mayra 

Omschrijving
Hee! Wij zijn de Musicie, verantwoordelijk voor het repertoire. Als repertoirecommissie zorgen we voor een leuke afwisselende set list, zowel voor het koor als voor het publiek. We verzamelen input van de koorleden, onze dirigent en ook van buitenaf, zodat we voor iedereen een vet repertoire neer kunnen zetten!

2. PR-commissie

Leden
Commissiehoofd: Gwendolyn 
Commissieleden: Iris Pe. & Mayra 

Omschrijving
De PR-commissie is verantwoordelijk voor alle promotiemateriaal en Social Media. Wij maken de foto’s en video’s van optreden, repetities en events. Dit materiaal wordt geëdit en geüpload op Social Media als Facebook, website en later ook Instagram.

3. Evenementencommissie

Leden
Commissiehoofd: Iris Pa.
Commissielid: Mayra 

Omschrijving
De evenementencommissie is de commissie die zich bezig houdt met het regelen van de optredens gedurende het hele jaar. Het is natuurlijk hartstikke leuk om een paar keer per jaar te laten horen wat wij samen allemaal doen en leren tijdens de repetities. Daarnaast is optreden altijd een goede manier om meer mensen enthousiast te maken voor ons koor.

4. Activiteitencommissie

Leden
Commissiehoofd: Marit 
Commissieleden: Iris Pa. & Gwendolyn

Omschrijving
Hallo en welkom bij de activiteiten- en feestcommissie. Met deze commissie gaan we leuke dingen binnen het koor organiseren. Hierbij kan je denken aan de verjaardagen, uitjes en borrels. We zijn al druk bezig met het beleid rondom verjaardagen en jullie zullen dit binnenkort ook terugzien! Wij gaan er ook voor zorgen dat de borrel na de repetitie weer terugkomt. Dit is altijd gezellig en hier kunnen we ook lekker kletsen met elkaar.

Alle koorleden

Nynke
Voorzitter bestuurJMEK190414KECXportrait10Hoe omschrijf ik mezelf? Ik geloof in optimisme, waarom zou je anders ergens aan beginnen toch? Verder kan ik best gezellig zijn en hou ik wel van een geintje. Ik ben ook een beetje een ongecontroleerde controlfreak! Ik zit in dit koor omdat ik van zingen en gezellige mensen hou, die zitten hier samen

Geef je over aan wat er is, laat los wat er was en heb vertrouwen in wat er komt” – Sonia Ricotti

Kevin
Penningmeesterpp (3)Ik ben Kevin, 25 jaar en ik zing tenor en bass bij the Nightingale Choir. Ondertussen zing ik alweer 15 jaar bij dit koor. Eerst bij W4Z als kind en later bij Voices. Sommige leden ken ik al van kleins af aan en hierdoor is het een leuke, maar ook hechte groep. Elke week is het gezellig en doen we hard ons best om nieuwe liedjes onder de knie te krijgen.
Iris (Pe.)
SecretarisJMEK190414KECXportrait03Haai! Ik ben Iris (24) en studeer Orthopedagogiek in Leiden. In mijn vrije tijd zing ik ook bij een musicalkoor in Leiden, ben ik actief bij de waterscouting en doe ik veel vrijwilligerswerk. Als jong meisje van vijf jaar oud werd ik lid bij het kinderkoor en vele jaren later zing ik er nog steeds. Ik heb het hier erg naar mijn zin en geniet van het samen (meerstemmig) zingen.

“Ik het het nog nooit gedan, dus ik denk dat ik het wel kan.” – Pippi Langkous

Gwendolyn
Hoofd
PR-commissie

JMEK190414KECXplaying+backup021

Ik ben 24 jaar en HRM Student op de Hogeschool Utrecht en Gespecialiseerd Pedagogisch medewerker bij het NTI. Ik heb verschillende interesses en hobby’s. Zo heb ik een eigen blog en was ik ooit begonnen met een YouTube Channel. De kennis die ik hiermee heb opgedaan kan ik nu gebruiken bij de PR-commissie. Sinds januari 2018 woon ik in Culemborg en heb ik het erg naar mijn zin bij the Nightingale Choir!

Sucking at something
is the first step to becoming sorta good at something.
– Jake the dog, Adventure Time

Iris (Pa.)
Hoofd evenementencommissieJMEK190414KECXportrait02Hoi! ik ben Iris en ik ben 24 jaar. Ik studeer geneeskunde in Nijmegen, maar niet heel lang meer want binnenkort ben ik afgestuurd en dan ben ik arts! Eigenlijk zing ik al vanaf mijn 6e bij dit koor, met een paar jaartjes pauze tussendoor. Ik kijk altijd ontzettend uit naar vrijdag wanneer ik weer met deze fantastische groep mensen lekker samen kan gaan zingen!

Don’t let fear keep you quiet. You have a voice, so use it. Speak up. Raise your hands. Shout your answers. Make yourself heard. Whatever it takes, just find your voice, and when you do, fill the damn silence.” -Meredith Grey, Grey’s Anatomy

Marit
Hoofd activiteitencommissie

JMEK190414KECXportrait09

Mijn naam is Marit Strack van Schijndel en ik ben 18 jaar. Ik studeer Toerisme in Den Bosch en ik woon al mijn hele leven in Culemborg. Elke vrijdagavond vind ik het  heel gezellig met het koor!

“When someone is drowning, you can try to save them, but not if they’re gonna drag you down with them.” – Fred Andrews, Riverdale

Niek
Hoofd
Repertoirecommissie

jmek190414kecxplayingbackup036.jpg

Hi! Mijn naam is Niek. ik woon in Utrecht en naar mijn Master in Artificial Intelligence en driedaagse werkweek ben ik elke vrijdag bij het koor te vinden. Ik ben al bijna mijn hele leven met muziek bezig en vind ik het fantastisch om deel te zijn van ons vijfstemmige ‘instrument’!

Smile to the world, and the world will smile back!” – vader van Niek

Mayra

JMEK190414KECXportrait04

Hoi! Mijn naam is Mayra. en ik ben 27 jaar. Ik geef les als docent Nederlands en houd heel erg van hiken, hardlopen en klimmen. Zingen deed ik vroeger voornamelijk in de schoolmusicals en tijdens de muzieklessen op school, maar na de middelbare school zong ik voornamelijk nog luidkeels in de badkamer. Ik ben heel blij dat ik dat twee jaar geleden heb kunnen uitbreiden naar zingen bij KECX!

You have brains in your head. You have feet in your shoes. You can steer yourself any direction you choose. You’re on your own. And you know what you know. And YOU are the one who’ll decide where to go...”
― Dr. Seuss, Oh, The Places You’ll Go!

Suzanne

JMEK190414KECXportrait05

Hoi ik ben Suzanne en studeer Toegepaste Biologie aan de HAS in Den Bosch. Mijn vriendin had me overgehaald om een keer te komen kijken en mee te zingen, toen ben ik nooit meer weg gegaan!

If you always say no, you will never say yes.” – Ryan Higa, Stupid inspirational sayings

Lotte Thom

Iris H.

Jennifer